De Glerups Test

We laten liever anderen vertellen wat ze van Glerups vinden dan dat wij u vertellen dat de Glerups werkelijk fantastisch zijn...


Marjolein in het klein - Tiny House pionier Nederland (www.marjoleininhetklein.com)

Nooit meer koude voeten

Drie blogs terug vroeg ik om tips voor een paar fijne nieuwe sloffen, om mijn voetjes warm te houden gedurende de koude wintermaanden. U vraagt – wij draaien, moeten jullie gedacht hebben, want die tips stroomden massaal binnen! Met als gevolg, dat ik nu een paar hele fijne nieuwe pantoffels aan mijn voeten heb en nooit meer last heb van koude voeten. Hartelijk dank!    >>> lees verder >>>


Go-or-No-Go (www.go-or-no-go.nl)

{ Review } | Glerups Junior Boots

Glerups kinderlaarsjes. Waarschijnlijk heb je er nog nooit van gehoord. Des te meer reden om even door te lezen!    >>> lees verder >>>


Blogmama (www.blogmama.nl)

Junior Boots voor warme voeten

Glerups Junior Boots zijn lekker zacht, warm en licht van gewicht. Dat is te danken aan SiltFit: vilt gemaakt van wol waarin zijde is verwerkt. De vorm van de laars sluit precies aan bij...
  
>>> lees verder >>>


Stay at Home Mamma (www.stayathomemamma.nl)

Herfst is…. Tijd Voor Sloffen!

Inmiddels is het weer volledig omgeslagen van een heerlijke na-zomer, naar echte herfst dagen! En ik kan er alleen maar van genieten. Vroeg donker ’s avonds, regen die tikt op het dak en de ruiten, met een dekentje op de bank, en natuurlijk weer lekker sloffen aan!
  
>>> lees verder >>>


Ecomama (www.ecomama.nl)

Van wie zijn de mooiste warmste voeten van het land? Over wollen pantoffels van Glerups...

Stel je eens een Deense oma voor, die van haar eigen schapenwol pantoffels maakt. Die kunnen alleen maar warm, comfortabel en lekker huiselijk zitten. Een doorslaand succes dus voor Nanny Glerup, die inmiddels wereldwijd bekend is.

Het is echt zo’n dag met oud Hollandsch guur weer. Het hagelt, waait en er vallen zelfs een paar dikke vlokken natte sneeuw op het terras.

Heel af en toe...    >>> lees verder >>>


Super Mammies (www.supermammies.com)

Ik ben als moeder snel geneigd mezelf op de laatste plaats te zetten, ik zal niet snel iets voor mezelf kopen of er heel veel over nadenken tot ik het mezelf al weer uit mijn hoofd heb gepraat. Als het mijn dochtertje betreft dan maakt het me niet uit. Ze kan alles van me krijgen. Ook op sloffen werd bespaard, maar eigenlijk was het al heel wat dat ik ze überhaupt had. Na 1 winter waren mijn goedkoopies al helemaal op en echt aan vervanging toe. Het was tijd voor nieuwe sloffen en ik wist niet was ik miste tot mijn voeten kennis maakten met de sloffen van Glerups.

Dit moet je jezelf echt gunnen!   >>> lees verder >>>


Like&Love (www.likeandlove.nl)

Review: Glerups sloffen: altijd warme voeten in de winter
We schreven al een uitgebreid artikel over de leukste & warmste sloffen, maar noemden daarin expres Glerups niet. Deze geweldige sloffen zijn zo fijn dat ze een apart artikel verdienen.

Glerups, doesn’t ring a bell?

Toegegeven: de merknaam is in Nederland nog niet zo bekend. Ook voor onze redactie was deze naam nieuw.
>>> lees verder >>>

 


 

www.kiddows.net

Review: Warme voeten met Glerups (Cadeau-tip voor Sint/Kerst)

Wij wonen in een huis, waar het altijd heerlijk warm wordt als je de verwarming aan zet, zoals het hoort. Het enige wat alleen dus echt niet warm wordt is de vloer. Altijd koude voeten dus, tenzij je hele dikke sokken aantrekt natuurlijk. Toen ik op zoek ging naar lekkere warme pantoffels voor mijn kleine man, van goede kwaliteit, kwam ik terecht bij Glerups.
>>> lees verder >>>

 


 

RTL4

Een interview met ons over Glerups door LifestyleXperiance van RTL 4/RTL5.